3 bedste måder at få de billigste flybilletter til Berlin

3 bedste måder at få de billigste flybilletter til Berlin
05.07.2017
Posted by
Peter Hansen

Hvis du som dansker gerne vil tage cykelturen fra Berlin til København kræver det at du kommer til Berlin med fly, tog eller bus. Hvis du gerne vil hurtigt frem er fly det bedste transportmiddel.
Der kan dog være stor forskel på flypriserne alt efter hvornår du flyver og hvornår du bestiller. Hvis du gerne vil have din flybillet så billigt som muligt, så giver jeg her mine 3 bedste råd til at få de bedste priser på flybilletterne.

Bestil om tirsdagen
Det første råd lyder mærkeligt, men det giver mening. Flybilletter er altid billigst om tirsdagen på grund af de ansatte i rejsebureauerne og flyselskabernes arbejdstider.
De holder ligesom de fleste andre weekend, hvorfor priserne ikke bliver opdateret. Når de kommer på arbejde mandag, går de i gang med at opdatere priserne. Prisændringerne træder i kraft om tirsdag, hvilket er der du får de bedste priser.

Værd fleksibel med afrejsedatoen
Det andet råd på listen er at der er penge at spare ved at være fleksibel med afrejsedatoen. Priserne varierer ofte meget alt efter hvilken dag du tager afsted på.
Brug derfor en tjeneste som Momondo til at se hvordan priserne ligger på de forskellige dage omkring afrejsetidspunktet.

Bestil i god tid
Det tredje råd er at du skal bestille i god tid. Ved at bestille 4-8 uger før afrejse sikre du dig at priserne er så lave som muligt. Gør det at du holder øje med priserne en gang om dagen i en periode eller får en tjeneste som hopper til at gøre det for dig.
Ved at bestille i god tid sikre du dig at du ikke får skyhøje priser på dine billetter.

Hvis du gerne vil lære mere om hvordan du får de bedste flypriser, så kan du læse mere på min blog, som du finder her: www.flyprice.dk