3 ting du skal have med på cykelturen til Berlin

3 ting du skal have med på cykelturen til Berlin
21.07.2016
Posted by
Rasmus Nielsen

Jeg elsker at cykle på feire. Der er både sundere, sjovere og mere spændende da man får set en helt anden og mere original side af det land man besøger og her er Tyskland bestemt et land med en smuk natur - til trods for det indtryk som den tyske motorvej giver en.

Men når man cykler er der dog især 3 ting som man bør huske ud over sin rygsæk når man cykler på ferie.
Disse er først og fremmest:
1) En god cykelhjelm så man er ordentlig beskyttet hvis uheldet skulle være ude - bare fordi man selv er forsigtig er det ingen garanti for at de øvrige billister og cykelister er det samme.
2) En mobiltelefon med god batteritid - når man cykler kan det være svært at vide hvornår man kommer til et sted hvor man kan få strøm og ens telefon er alfa og omega både hvis der skulle ske noget eller hvis man har brug for at underholde sig selv om aftenen med noget musik eller måske en e-bog.
3) Kontanter. Herhjemme er vi så vant til at alt kan købes og betales med enten dankort eller Mobilepay men sådan er det langt fra alle steder i Tyskland der ligesom de fleste øvrige Centraleuropæiske lande stadig holder sig til kontantbetaling.

Hvis du selv leder efter et nyt batteri eller måske et cover der kan beskytte din telefon imod stød eller at blive tabt fra cyklen kan du finde det på denne side http://www.incover.dk/shop/apple-iphone-6-covers-c.html

Elsker rigtig god tur!