Brugbare gadgets til cykelturen

Brugbare gadgets til cykelturen
29.06.2016
Posted by
Kongepyton

Til cykelturen kan det være godt med lidt ekstra gadgets og lir, når du skal ud at cykle på de danske cykelstier eller cykler rundt i storbyer. Der findes både mange ubrugelige gadgets, men faktisk findes der også nogle, som rent faktisk løser nogle problemer.

Jeg har fundet frem til et par stykker af dem, som vil kunne hjælpe dig til en bedre cykeltur. Begge gadgets, er gadgets som ikke kræver anden erfaring inden for området tidligere, men gadgets som du hurtigt vil kunne blive komfortabel med på din fremtidige cykelture.

Du kan finde dine gadgets hos Made4men:

http://www.made4men.dk/gadgets.html

Hammerhead

Den første gadget som vi skal kigge på, er den såkaldte ”Hammerhead”. Hammerhead er en gadget, der gør det muligt for dig, der ikke er kendt i et område at finde vej til en given destination. Den sidder foran på din cykel og vil kunne vise dig vej fra A til B.

Navigationen er styret af en GPS app, som du blot installere på din smartphone og herefter vil Hammerhead vise dig den rigtige vej via dens LED lys, der viser den rigtige retning du skal cykle. Ydermere kan denne cykel gadget også integreres med både cykel appen Strava og MapMyRide.
Dermed er det ikke længere en undskyldning for ikke at kunne finde vej, når du er ude at cykle. Man slipper for at skulle cykle og kigge ned på sin smartphone. I stedet kan den ligge i lommen og Hammerhead vil selv guide dig den rigtige vej.

Den trådløse Bluetooth højtaler

Du kender det sikkert allerede i forvejen. Du er ude at cykle, men mangler noget musik fra en ordentlig højtaler og ikke kun fra dine høretelefoner. Denne gadget har fået navnet ”Scosche boomBOTTLE” og er en trådløs Bluetooth højtaler, der er vandafvisende og samtidig passer perfekt i en drikkedunkholder på ens cykel, som alligevel aldrig bliver brugt.

Det genopladelige litiumbatteri giver helt op til 10 timers spilletid og er perfekt, hvis du skal ud at cykle en længere tur end kun rundt i byen.
Ydermere har denne smart trådløse Bluetooth højtaler også en indbygget mikrofon, således at den kan bruges som en højtalertelefon, i mens du er på farten.
En smart cykel gadget der kan klare alt slags vejr og ikke mister sin funktionalitet selvom det regner, sner eller er fuld solskinsvejr.
Køb en af overstående brugbare cykel gadgets, hvis du mener, at de kunne være relevante for dig.

Find flere sjove forslag og e-handelsguides hos:

http://www.shopitonline.dk/