Cykelfierie for begyndere: tre ting du altid skal have med i rygsækken

Cykelfierie for begyndere: tre ting du altid skal have med i rygsækken
18.08.2016
Posted by
Rasmus Nielsen

Cykelfierie for begyndere: tre ting du altid skal have med i rygsækken
Flere og flere danksere vælger i disse år at cykle på ferie og det er kun godt for det er både en langt mere spændende måde at rejse på og derudover er det særdeles godt for sundheden. Men hvis man skal kaste sig ud i et længere cykelprojekt såsom at cykle til Berlin som jeg har gjort ved utallige lejligheder er der dog et par ting som man bør have med i sin rygsæk.

1: Strikketøj
Det kan lyde dumt men jeg har måttet erfare på den hårde måde at en længere cykeltur slider gevaldigt på ens tøj herunder ens strømper og derfor vil der opstå huller. Hvis er langt fra den nærmeste by eller supermarked så kan det være en god ide at lappe sit eget tøj og til dette får man brug for strikketøj. Det er dog både nemt at lære og billigt at anskaffe sig så jeg vil varmt anbefale alle at lære at lave et såkaldt risting før de sætter sig i sadlen. Hvid du selv leder efter noget strikketøj eller garn finder du det her: https://kukuk.dk/istex-lettlopi

2: Solcreme
Ligesom med mine strømper måtte min næseryg også lære på den hårde måde at selvom man ’bare’ skal til Tyskland hvor vejret er meget lig det herhjemme så bliver man uanset hvad udsat for langt mere sol end man er vant til og derfor er det altid en god ide at medbringe en del solcreme samt at smøre sig ind i aftersun om aftenen for at undgå at blive solskoldet.

3: Vand – masser af vand
Som en tredje ting så er det også vigtigt at man ikke stikker blår i øjnene på sig selv og tror at der vil være en kiosk på hvert gadehjørne på vej til Berlin og derfor er det ekstremt vigtigt at man husker at medbringe en god reserve af vand, navnlig hvis ´vejret er varmt som det har været denne sommer. (I Tyskland)