Mixin business and pleasure - til messe i Berlin på cykel

Mixin business and pleasure - til messe i Berlin på cykel
27.01.2017
Posted by
Rasmus Nielsen

Jeg er helt vild med Berlin. Der er masser af ting at se hvis man er interesseret i kunst, kultur og ikke mindst historie, men derudover så er det også en af Europas største erhvervs byer hvilket gør at der er mange grunde til at lægge vejen forbi til mange spændende messer uanset hvilken branche man befinder sig inden for.

Sidste år var jeg til messe i marts måned i Berlin hvor vi skulle se em række præsentation af en række nye software løsninger til B2B virksomheder som kan hjælpe til at skabe mere effektiv handel imellem virksomheder. Her valgte jeg at tage turen på cykel da vejret var godt og ikke mindst overraskende varm for årstiden. Der er masser af muligheder for at købe billige skjorter i Berlin, særligt i centrum hos både H&M samt Zara som har et stort udvalg af skjorter til lave priser. Jeg vil varmt anbefale alle at prøve dette af, da turen derned tager dig igennem noget helt fantastisk natur og derudover er infrastrukturen rigtig god hvilket vil sige at man nemt kan komme i lå hvis vejret lige pludselig viser sig fra sin værste side eller hvis man skulle gå hen og blive sulten ud af det blå - hvilket meget vel kan ske når man tramper af sted.

Derudover er hotellerne i industrikvarteret i Berlin godt rustet til at kunne opbevare din cykel - også hvis den er lidt dyrere end normalen. Efter jeg kom til Berlin kunne jeg også mærke at jeg havde mere energi og følte mig ovenpå og derfor er jeg heller ikke i tvvil om at det gik så godt som det gjorde. Vi fik solgt vores software Visma til en lang række kunder og den ekstra energi spillede uden tvivl ind. I kan i øvrigt se meget mere til Visma lige her hvis i er interesserede: http://iadvice.dk/it-support