Motivér dig selv med et ur med tidsmåling

Motivér dig selv med et ur med tidsmåling
07.10.2016
Posted by
Jørgen

Som cykelrytter kan man motivere sig selv på mange forskellige måder. Det kan du f.eks. gøre med et ur med tidsmåling, hvilket jeg selv har gode erfaringer med. I artiklen vil jeg skrive lidt om, hvordan du kan finde det helt rigtige ur til cykling. Ydermere vil jeg skrive om, hvorfor det er en god idé at skrive sine resultater ned.

- Vælg et sporty ur med mange funktioner

I dag er der rig mulighed for at købe et sporty ur, som man bl.a. kan bruge til løb, cykling, fitness og mange andre sportsgrene og motionsformer. Er du herre, så kan du kaste dig over nogle af de mange herreure, hvor der er fokus på sporty designs og sporty funktioner.

Før du påbegynder din jagt efter det rigtige ur, bør du tænke over, hvilke funktioner der er et must for dig. Det kan f.eks. være, at det er meget vigtigt for dig, at dit kommende ur byder på både tidsmåling, pulsmåling og stopur. Vælger du et herreur med mange funktioner, så skal du også forvente, at prisen er derefter. Dog skal du også tage højde for, at du slipper for at købe et pulsarmbånd / pulsbælte, som også koster lidt penge.

Det er ikke så frygteligt lang tid siden, at jeg købte et nyt herreur til mig selv. Som udgangspunkt køber jeg et nyt ur hvert tredje år, hvor det gamle ur ofte er blevet en smule slidt efter utallige cykelture. Jeg kan varmt anbefale, at man køber herreure på nettet. Det kan du f.eks. gøre på følgende link: https://www.watchfelt.dk/15-herreure-tilbud.html

- Skriv dine resultater ned og følg din udvikling

Man kan bevare sin motivation ved at købe et ur med de vigtigste funktioner, men man kan også motivere sig selv på andre måder. Stræber du efter at udvikle dig konstant, så kan du skrive dine resultater ned i din dagbog, så du kan følge din udvikling. Det er ikke sikkert, at du vil opleve den store udvikling på få dage eller uger. På længere sigt vil du dog (forhåbentligt) opleve, at det går fremad, og at du erobrer bedre og bedre resultater.

I vores moderne verden findes der mange applikationer og tjenester, hvor man har mulighed for at tracke sine cykelruter samt dertilhørende tider. Såfremt det motiverer dig, kan du også dele dine resultater på de sociale medier, så dine venner, familiemedlemmer og kollegaer kan følge med i din udvikling. Vælger du at gøre det, så kan du forvente en masse rosende ord og skulderklap, hvilket kan være med til at øge din motivation betydeligt.

- Artiklen er skrevet i samarbejde med https://www.watchfelt.dk/