Sådan planlægger du den perfekte cykelrejse

Sådan planlægger du den perfekte cykelrejse
12.03.2018
Posted by
Mark

Når man skal planlægge sin cykelrejse til Berlin, er der mange måder, man kan transportere sig derned på. Man kan vælge at køre selv, som mange danskere foretrækker, man kan tage en bus, eller man kan flyve. Det er de færreste, der vælger busturen, da man i så fald er klemt inde på meget lidt plads, i over 10 timer, og derfor vælger mange at tage den nemmeste løsning; flyet.

Den største udfordring ved at vælge flyrejsen er de utallige flyforsinkelser og flyaflysninger, der dagligt sker, og skulle man være så uheldig at blive ramt af en af disse, kan det ødelægge ens ferieplaner fuldstændigt.

Hvis uheldet skulle være ude, er der heldigvis hjælp at finde, da man er berettiget til en erstatning af flyselskabet. Det kan være en lang og sej kamp at få medhold i sin klage, men her kan siden forsinkedefly.dk hjælpe dig med at søge erstatning. Helt op til 4.500 kr. pr. passager, så du selv slipper for tovtrækkeriet med flyselskaberne.

Link: www.forsinkedefly.dk (søg erstatning på nettet)

- Planlægning af overnatninger

I Berlin er der rig mulighed for at bo centralt, hvis man ønsker at udforske byen, inden man bevæger sig videre på rejsen – dette er ganske belejligt, hvis man eksempelvis er på cykelrejse og kun har kort tid i de enkelte byer.
Her er det en fordel at tjekke adskillige og forskellige hotelhjemmesider og sammenligne dem – eventuelt via en prissammenligningsside. Priserne på det samme hotel kan sagtens variere med flere hundrede kroner pr. overnatning. Derfor er der altså mange penge at spare, hvis man lægger lidt energi i sin søgning.

Alternativt kan man benytte sig af deletjenesten Airbnb, hvor blandt andet tyske borgere udlejer deres hjem til turister rundt omkring i byen. Denne mulighed er typisk billigere end at bo på et hotel, men man skal dog ikke forvente et særligt højt serviceniveau i forhold til servicen på et hotel.

Når overnatningerne og flybilletterne er på plads, er man næsten klar til cykelrejsen, men man skal selvfølgelig også lige have tænkt på transport af selve cyklen. Heldigvis er det dog muligt at medbringe sin cykel hos langt de fleste flyselskaber, ofte i stedet for den indtjekkede bagage eller mod et mindre tillægsgebyr.

Comment on the blogpost