Styr på det vigtigste udstyr til berlin-copenhagen løbet

Styr på det vigtigste udstyr til berlin-copenhagen løbet
08.08.2019
Posted by
Henrik Cour

Et cykelløb, der er så stort og omfattende som berlin-copenhagen kræver en hvis mængde forberedelse. Det er vigtigt at have styr på alt sit udstyr i god tid inden løbsstart og have efterprøvet sit udstyr grundigt. Det er ikke lige meget hvad det er for noget udstyr du vælger og det er heller ikke lige meget hvordan du bruger det.
Én ting er de rette cykelbukser med støtte og affjedring. Det er utrolig vigtigt for det er din eneste beskyttelse fra at få gnavsår på grund af sadlen. Der er intet værre en at skulle cykle helt fra Berlin til København med gnavsår. Derfor skal du have cyklet en hel del kilometer i den model du har tænkt dig at bruge til turen, så du er sikker på at de passer og er behagelige, selv efter mange timer i sadlen.

Mere vigtigt udstyr til berlin-copenhagen

Udover de rette cykelbukser og det rette tøj i det hele taget, er der mange andre ting du skal have taget højde for. Har du de rette energibarer, energigeler, energidrikke med, så dit energiniveau er sikret hele løbet igennem. Du ønsker ikke at gå sukkerkold på halvvejen.
Sidst men ikke mindst er der cyklen. Dit vigtigste redskab. Det er den der skal holde hele vejen og den skal både være let, hurtig og behagelig at køre på og alt det på samme tid. Når du skal hele ruten på berlin-copenhagen så er hastighed og udholdenhed nøgleord der hænger uløseligt sammen. Hvis din cykel er helt vildt hurtig men forfærdelig at køre langt på, så er du lige vidt som hvis din cykel var helt vildt langsom. Vælg derfor en gylden middelvej hvor du får en cykel, der er hurtig, men tilpasset dig. Selv fandt jeg og mit team god info på https://fridayblack.dk/black-friday-cykel/

Comment on the blogpost