Tre måder at finde penge til at komme til Berlin

Tre måder at finde penge til at komme til Berlin
31.01.2017
Posted by
Christian Bertelsen

I løbet af de sidste par år er Berlin blevet en af danskernes foretrukne feriedestinationer - både når der kommer til længere ferier og små weekendophold. Årsagen til dette er flere men en af de primære grunde er at det både er forholdsvis billigt at rejse til Berlin så vel som at leve der. Det betyder at man ikke behøver at have mange penge til rådighed før en tur til Berlin bliver aktuel. Jeg rejser selv til Berlin flere gange om året og her kommer der et par af mine bedste råd til at finde pengene til at komme ud at rejse.

1: Brug AirBnb frem for hoteller
Den første måde hvorpå at man kan spare penge når man er ude at rejse er ved at droppe hotellerne og istedet vælge at sove på et hostel eller endda at bruge tjenesten AirBnB. Berlin er fuld af gode lejemål for AirBnb entusiaster og derfor kan man være heldig at spare helt op til 40% af sine udgifter til overnatninger. Derudover får man mere plads end man ville have fået på et hotel og mulighed for at bruge sit egen køkken hvilken også er en moneysaver, som jeg forklarer nedenfor.

2: Spis kun på lokale spisesteder
For et andet sted hvor der kan være mange penge at spar hvis man bare har lidt tålmodighed er når det kommer til restarurantbesøg. Det er ikke fordi at det er dyrt i Berlin at gå ud at spise, men hvis man holder sig til små lokale spisesteder, kan man sagtens få et godt måltid a la 'dagens ret' som vi kender det herhjemmefra, der koster under 7 euro med drikkevarer. Det er mindre end hvad man kommer til at bruge på MacDonalds på en menu og mindre end hvad en dobbelt latte kan koste hos Starbucks.

3: Tag cyklen med dig til Berlin
Det sidste sted hvor der kan være penge at spare når man rejser, er på bus- og taxaregningen. Her kan man med fordel overveje at tage sin cykel med sig da Berlin har en rigtig god cykel-infrastruktur hvilket gør at man hurtigt og nemt kan komme omkring byen. Dette er særligt praktisk hvis man gerne vil nå det hele på den halve tid.

Hvis du selv mangler lidt penge at komme til Berlin for kan du få et overblik over de billigste lånemuligeder på denne side https://www.xcse.dk/